Dara Rolins řekla dost! Její rozhodnutí potěší hlavně Nedvěda

Dara bouchla do stolu a rozhodla se, že do konce roku už nebude pracovat. Kromě zaslouženého odpočinku se chce věnovat svým nejbližším, tedy dceři Lauře a partnerovi Pavlu Nedvědovi.

"Letos končí náš pracovní kolotoč dřív než obvykle. Za normálních okolností máme blázinec celý prosinec a poslední vystoupení až na Silvestra. Tentokrát jsem se rozhodla jen pro pár vánočních večírků a dnes (ve středu, pozn. red.) byl ten poslední," svěřila se zpěvačka na instagramu.

"Mám v plánu užít si svátky s rodinkou a v lednu mám jen jedinou show. Tu v O2 areně. Té chci věnovat celý měsíc, kdy budeme zkoušet, připravovat, vymýšlet, stavět. Už teď se na tento kreativní proces extrémně těším," pokračovala.

[chooze:article;value:479091]

Od sociálních sítí si ale pauzu nedává. "Nebojte se, neloučím se, nenapíšu vám až v únoru o tom, jaká byla O2 arena. Určitě vás budu i nadále pravidelně či nepravidelně informovat o všem, teda skoro o všem, co se u mě šustne," uzavřela Dara.

Neprozradila však, zda si dárky rozbalí v Praze, nebo Turíně. Momentálně je s Pavlem v italském městě, dá se ale předpokládat, že kvůli Lauře stráví Štědrý den v české metropoli.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Nedvěd ochránil Daru před stalkerem. Musel použít pěsti (2. 12. 2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.