Dara Rolins řeší mezi svátky finanční krizi. Prosí všechny o pomoc

Dara Rolins si dobře uvědomuje, že ne každý to má na světě jednoduché a že tomu nebylo jinak ani o Vánocích. Právě proto se snaží zpěvačka pomáhat, kde to jen jde. Tentokrát se zaměřila těžkou situaci zvířecích útulků, které čelí finanční krizi.

"Vím, že ne každý psík má takové štěstí jako ten náš, přesněji naše milovaná Foxinka. A protože jich je velmi mnoho týraných, opuštěných a hladových, chci vás poprosit o libovolný finanční příspěvek na pomoc útulkům, které všechny tyto smutné zvířátka zachraňují a starají se o ně," svěřila se Dara Rolins na svém instagramu.

[chooze:article;value:480199]

"Situace v útulcích je extrémně kritická, přemnožené kočky a štěňátka mezi odpadky... Jsou Vánoce a já chci poprosit ty, kteří mají srdce a zdravý rozum, aby se se mnou zapojili do celorepublikové sbírky," vyzvala zpěvačka své fanoušky k dobrému skutku.

"Děkuji za všechna zachráněná zvířátka," napsala vděčná Dara Rolins na závěr příspěvku. Pro zpěvačku její fenka Foxinka znamená opravdu hodně, a proto nechtěla jen tak přihlížet těžkostem, kterými si musí procházet další pejsci.

Podívejte se na dramatickou chvíli, kterou zpěvačka Dara Rolins zažila před Vánoci:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.