Dara Rolins se znovu objevila po boku Rytmuse. V jeho náruči jen zářila

[chooze:gallery;value:29862]

​​Vřelého objetí Rytmuse a Dary Rolins před pár dny na koncertě v pražské O2 areně si všimla i rapperova současná partnerka Jasmina Alagič. Po boku Rytmuse by totiž Daru čekal už jen málokdo. Na pódiu si ale střihli duet a zakončili ho tím, že si padli do náruče.

Alagič přítomnosti Dary na koncertě ale nepřikládá velkou váhu. "Samozřejmě jsme to doma probírali, ale ani se neptal, jestli je to dobrý krok. Spíš mi v den, kdy mu Leoš volal, řekl, že taková nabídka je, a já hned – jasně! Nedovedu si představit, jak by bez toho Party DJ vypadala!" řekla deníku Topky.

[chooze:article;value:568034]

​"Bylo to právě na koncertě Dary, když se objevil Patrik, no... Všichni o tom dodnes mluví. A taky teď, když Dara vyběhla na jeho koncertě, jsme si všichni říkali, že jsou duety, které můžeš nahradit nebo zazpívat sám, a pak jsou duety jako tenhle jejich, které si bez jednoho z nich prostě nedokážeš představit," dodala.

Dara Rolins a Rytmus spolu tvořili pár v letech 2011 až 2018. Zpěvačka tehdy uvedla, že jedním z důvodů rozchodu byl fakt, že s Patrikem Vrbovským nechtěla zakládat rodinu. "Když někoho přestaneš milovat, souvisí s tím i fakt, že už s ním nechceš dítě," vysvětlila tehdy na instagramu. Nyní to ale vypadá, že už je vše zapomenuto.

Rytmus ohromil O2 arenu. Pozval i bývalou přítelkyni Daru Rolins:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.