Dara Rolins slaví 50 let. Na lednovou oslavu přizve i fanoušky

Na oslavy je nejspíš zvyklá, vždyť hudební ceny sbírá už od dětství. I tak je prý pro ni tento den výjimečný. Řeč je samozřejmě o zpěvačce Daře Rolins, která ve středu 7. prosince slaví 50. narozeniny. "Dnes v osm ráno, v čase, kdy dětem začíná škola, přivedla Zlatka z Bratislavy na svět malou ManDARINKU," napsala zpěvačka na svůj instagram s odkazem na známou slovenskou písničku.

Právě hned v osm hodin ráno jí přišlo také přání od dcery Loly. "Maminka je na světě!" napsala jí. K přání se pak přidaly třeba modelka Simona Krainová, zpěvačka Marta Jandová nebo herečka Jitka Schneiderová.

"Padesátka je mocné číslo. Já jsem šťastná, že jsem šťastná, zdravá a milovaná," tvrdí Rolins. V poslední době se na ni přitom neštěstí přímo lepilo. Přišla o kamaráda, stalker se jí vloupal do bytu a její partner, kterým je fotbalista Pavel Nedvěd, musel odejít z italského fotbalového klubu Juventus, kde působil jako viceprezident.

[chooze:article;value:475287]

"Za ta léta jsem se naučila přijmout všechno jako 'boží plán', osud, prostě něco, co má v mém životě místo, z čeho se mám poučit, pochopit, zocelit anebo se jen obyčejně radovat. Beru všechno! Protože TO je život. Děkuju za všechny zážitky, děkuju za Lolu, za svoji skvělou rodinu, za lásku a děkuji i za vás, za místo ve vašem srdci," vysvětlila Dara svůj přístup k životu.

S kamarády i partnerem už sice narozeniny oslavila v Itálii, na fanoušky ale nezapomíná. Nepřipravila si pro ně totiž jen poděkování v instagramovém příspěvku, ale také velký koncert v O2 areně, který proběhne 28. ledna a který bude věnován její 40leté pěvecké kariéře.

Takto se zpěvačka předvedla na letošních Slavících:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.