Dara Rolins ukázala další fotku po plastice. Stydí se za sebe, myslí si kritici

"Mohlo by se zdát, že záměrně provokuji, protože aktuální fotky některé z vás umí rozvášnit natolik, že si člověk nestihne ani otevřít oblíbené pití," napsala Dara Rolins na instagramu. Zpěvačka tak reagovala na příspěvky, ve kterých ji lidé kritizovali za estetické zákroky. Ty podstoupila nedávno v zahraničí. 

Někteří sledující si servítky nebrali. "Daro, ráda vás sleduji, ale vy sama furt vytahujete plastik. Proste už pište něco hezkého. Už se nešťourejte v tom, co bylo, prostě se za to stydíte?" napsala jedna z žen.

[chooze:article;value:549180]

​Postupně na adresu Rolins přibývaly další a další komentáře, ne všechny ale lichotivé. "Paní Rolins, když je vám jedno, co si lidé myslí, tak proč se necháte vyfotit a hlavně zveřejnit," napsala Vladimíra. "Bože můj, všichni stárneme! Proč to nejde s grácií, Darinko? Pokud má někdo někoho rád, tak se vším všudy, ne, pane Nedvěde?!" přidala se sledující Eva.

"V komentářích je najednou 3 tisíce doporučení a hodnotných názorů jak vypadat tak, aby byl se mnou každých z vás spokojený. A já zas a znovu riskuji tím, že mám vlastní představy a názory a dělám si co chci," nedala se zpěvačka. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Mezi komentáři je ale i řada pochvalných. "Darinko, vypadáte dobře, jen tak dál," zastala se naopak zpěvačky její fanynka Věra. "Úplně se jí změnil výraz tváře... Ale jestli je ona sama spokojená, tak jí můžeme nový image jen přát, ne," poznamenala Jana.

"Pojďme se už přenést přes to, že jsem si dovolila jít facelift, a buďme opět kámoši. Navrhuji mír! A vy, kteří se s tím prostě nechcete smířit, nepište mi, prosím, zase 3 tisíce důvodů "PROČ"...," snaží uzavřít tuto kapitolu Dara Rolins.

Velkolepá show i trefný vtip. Ewa Farna rozesmála halu plnou diváků (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.