Dara Rolins ukázala snímek bez retuše: Je mi jedno, že se vám nelíbím, vzkázala

[chooze:gallery;value:29862]

​Popová ikona Dara Rolins už má dost nenávistných komentářů. Přiznala, že se to dostalo do tak neúnosné míry, že se rozhodla pročistit své sociální sítě. "Včera v autě jsem si četla vzkazy od vás a z mého instagramu odstranila pár vulgárních de***tů, ať si honí ego někde jinde," vzkázala zpěvačka. 

Ráda by, aby se lidé naučili být ohleduplní. "Není to o tom, že vyžaduji bezbřehý obdiv, stačí lidský respekt. A zjištění, že je ho mezi námi tak málo, je smutné," svěřila se zpěvačka, že to není osobní.

[chooze:article;value:554227]

Chápe, že někdo zákrok, který podstoupila, odsuzuje, nechce však čelit dalším urážkám. "Nepláču, že se někomu nelíbím, štve mě stálá potřeba urážet. Ženy nakládají ženám, mámy mámám, to mi hlava nebere," popsala. Pro své fanoušky má proto radu. "S tím už asi nic neuděláme, jediné co, mějte kolem sebe hodně láskyplných, spokojených a vyrovnaných lidí," dodala Dara.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Vzkaz má i pro odpůrce. "Dělejte si a myslete si, co chcete, to ano, ale nezraňujte zranitelné. Kousněte se vždy do jazyka, než vypustíte další jed a někomu ublížíte. Štve mě lidská krutost a drzost v té obecné rovině. S tím problém opravdu mám a naivně si myslím, že něco změním. Ale co bychom to byli za lidi, kdybychom se o to jednou za čas nepokusili?" uzavřela.

Dara Rolins ze zatopené Dubaje: Je to depresivní, říká (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.