Dara Rolins ukázala zvláštní fotku s dcerou. Přišlo nám to vhodné, prohlásila

Pomlázku letos Pavel Nedvěd pletl zbytečně, Dara Rolins mu totiž na velikonoční svátky pláchla do Spojených arabských emirátů. A dovolenou se tentokrát rozhodla využít nejenom k odpočinku, ale i k zamyšlení. 

V neděli s dcerou Laurou vyrazila na prohlídku mešity. "Mám respekt před každým, kdo se dívá na svět laskavýma očima. Je jedno, čemu věříte, jakou víru vyznáváte, do jakého chrámu chodíte, jestli se modlíte doma, anebo se nemodlíte vůbec," napsala k fotkám, na kterých pózují v tradičních muslimských oděvech.

[chooze:article;value:495614]

"Jde o to, žít život v souladu s přírodou, v lásce a míru se sebou a zbytkem světa. Tento čas nám přišel vhodný na návštěvu jedné z největších mešit na světě, té v Abú Dhabí. Přejeme všem klidné velikonoční svátky," doplnila zpěvačka.

Většina fanoušků se s jejími slovy ztotožnila a poslala jí palce nahoru. "Laskavost, respekt, pokora. Souhlasím se vším do posledního písmenka," vzkázala Michaela. Některé ale snímek vyvedl z míry. "Velikonoce bych nikdy nestrávila v muslimské zemi. A ještě během ramadánu," nechápala Roberta.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara se chtěla tulit, Nedvěd se radši díval na fotbal (9/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.