Daře Rolins se ulevilo: Konec lží! Nedvěd si zaslouží jen a pouze respekt, říká

[chooze:gallery;value:30848]

​Zpěvačka Dara Rolins, která s fotbalistou Pavlem Nedvědem randí už přes rok, měla v kauze Juventusu jasno. Z údajných machinací ve financích klubu svého partnera nikdy nepodezřívala a tušila, že se někde musela stát chyba. Právě proto jí udělala obrovskou radost zpráva, že italský soud jméno jejího přítele očistil.

"Pavel je aktuálně v Itálii a ano, určitě nás potěší číst po všech těch osočujících článcích a domněnkách konečně něco zakládajícího se na pravdě," popsala Dara Rolins redakci TN.cz upřímnou radost z verdiktu Nejvyššího sportovního soudu v Itálii.

[chooze:article;value:500208]

Poslední měsíce plné obvinění byly pro popovou hvězdu i její lásku neskutečně těžké. "Pavel je rovný a čestný chlap, proto vím, jak nepříjemné mu bylo číst o sobě, že půjde sedět za zpronevěru a podobné nesmysly," vysvětlila zpěvačka.

Samotný fotbalista celou situaci však nemůže nijak okomentovat. "Na doporučení právníků se nemůže k ničemu vyjadřovat, ani se nijak bránit, něco komentovat, což je pro někoho, kdo ví, kde je pravda, náročné," prozradila slovenská popstar, s jakým sebezapřením se její miláček musí v poslední době potýkat.

[chooze:article;value:495614]

Naštěstí se ale vše obrátilo k lepšímu a pravda vyšla najevo. "Takže ano, je to pro nás všechny osvobozující. Já, jako jeho partnerka, mám za něj taky velkou radost. Zaslouží si jen a pouze respekt," uzavřela s úlevou Dara Rolins.

Dara Rolins se ukázala v krásném kostýmu. Podívejte se na video (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.