Dášu Honsovou takhle neznáte. Jsem žárlivka, přiznala rosnička TV Nova

Dagmar Honsová je už 18 let šťastně vdaná a je maminkou dvou holčiček. "Na prvním místě jsem máma, pak milovník počasí, také jsem ztřeštěná holka, trochu tvrdohlavá, lenošivá, ale nezkazím žádnou srandu a mám ráda život. Ráda překračuji pravidla, třeba co se týče dětí. Běháme v dešti, skáčeme do louží a hrajeme hry, kdo bude víc špinavý," řekla Honsová.

Její tvrdohlavost je ale spojená prý hlavně s počasím. "Když naplánujeme podle počasí, že budeme celý den doma kvůli dešti a přeháňkám, tak neuhnu ani o píď, že bychom měli jít ven. Nedejbože, když by měla být bouřka, to je nebezpečný meteorologický jev," podotkla se smíchem.

[chooze:article;value:507094]

​Práce meteoroložky novopečenou rosničku naplňuje. "Pro mě je obrovským darem to, že můžu dělat něco, co mě baví. Čerpám energii z té práce, ale za kamerou, baví mě hlavně ta příprava předpovědi počasí, numerické modely, radarové a družicové snímky," popsala.

Velkou oporou jí je manžel. "Je to můj životní parťák. Navzájem si dáváme pracovní volnost, jeden z druhého vycítíme, kdy už je ten druhý za hranou, a kdo tedy bude vařit. Naše manželství je chaotické, plné smíchu a energie. Nemám na to žádný recept. Já mám pocit, že když se dva lidé najdou, tak se prostě najdou," nastínila Honsová.

Muži na ní prý asi nejvíce vadí, že se Dáša v žádném případě nehádá. "Jsem ale žárlivá. Vždycky si to odůvodňuji tím, že vlastně takového dalšího pohodáře už bych nenašla, takže já žárlivá být mohu. Po těch letech se už nedostáváme do situací, které by to ve mně vyvolaly. Ale manžel ví, že žárlivá jsem, takže se nebudeme do takových situací ani dostávat. Řekl by mi, že jsem žárlivka," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.