Dcera českých herců to rozjíždí na sociálních sítích. Sledují ji miliony lidí

Herečka Bára Munzarová spolu s hercem Jiřím Dvořákem mají velmi úspěšnou dceru, která se také našla v herectví. Navíc je naprostou senzací na sociální síti TikTok, kde její videa sledují miliony lidí z celého světa. "Já jsem dřív, třeba na tiktoku, natáčela česky, ale bylo tam hodně komentářů o mých rodičích," nastínila své začátky Dvořáková.

Proto začala točit videa anglicky. "A teď už to bouchlo, dělám filmovou tematiku a většina lidí, co mě sleduje, je z Ameriky. Česko tam mám až potom. Jsem spokojená, už tam nenacházím negativní komentáře," vysvětlila influencerka.

Soustředí se na filmové postavy, přičemž dokazuje svůj komediální i dramatický talent. "Já si myslím, že s tím má hodně společného filmová tematika, protože jsem si tam natáhla spoustu lidí, kteří mají rádi Harryho Pottera nebo Marvel. Tak tam reaguji na různé scény a lidi si píší, co chtějí, abych natočila," popsala svůj postup práce.

[chooze:article;value:478383]

​Herečka Bára Munzarová je na svou dceru náležitě pyšná. "Já myslím, že je důležité, že si našla Anička vlastní platformu, kde ten svůj talent může uplatnit, aniž by ji někdo srovnával. Ona míří na zahraničí a tam nikdo neví, čí je vnučka nebo dcera. A má úspěchy, jaké má," zmínila Munzarová.

Stejně se ale soudu druhých kvůli slavným rodičům nevyhnula. "Ze začátku to bylo těžké, protože ve škole jsem měla tuhle nálepku, že jsem jejich dcera. Už vím, že s tím nic neudělám, ale lidi mě soudili, než mě poznali, a to mě mrzelo. Byla jsem za protekční dítě, které neví, kolik co stojí. Když jsem byla menší, hodně mě to bralo," svěřila se Dvořáková.

[chooze:article;value:466745]

​Do krátkých videí se pokoušela zapojit i své rodiče, prozatím bez úspěchu. "Hrozně se jim nechce, nic jsem nepřidala, ale máme jich pár natočených," říká influencerka. "Opovaž se to někdy zveřejnit," varuje ji Munzarová.

Herec Jiří Dvořák je na sociálních sítích o poznání aktivnější. "Táta už instagram má a tiktok má jenom proto, aby mě tam mohl sledovat. Často mi volá, aby se zeptal, jak je to se stories. Pomáhám mu i na dálku," popsala Dvořáková.

Nedávno odmaturovala a rozhodla se si dát na rok pauzu, při které si rozmyslí, jestli se vydá dalším směrem k herectví. Mezitím si užívá života po boku přítele a přemýšlí i nad osamostatněním se. "Je to úplně přirozené, že se to hnízdo vyprázdní, já naštěstí mám svých aktivit dost. Budeme spolu ve spojení, i když budeme na druhé straně zeměkoule, takže jenom leť," dodala Munzarová na konec.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.