Dcera Dary Rolins ukázala ohromný talent. Lola je nadaná jako vy, tvrdí lidé

[chooze:gallery;value:33682]

Laura Homolová brzy oslaví 16. narozeniny. Na koncertě své maminky Dary Rolins však ukázala, že už je z ní téměř dospělá žena. Společně s Darou totiž po roce opět zazpívala před vyprodanou O2 arenou. "O mojí už skoro 16leté princezně, jejích šatech a statečnosti vám vše ještě napíšu," přislíbila herečka.

Na sociálních sítích své dceři složila poklonu a připojila i několik snímků, kde Laura v nádherných, ale i poněkud odvážných šatech zpívá před celou halou. "Úžasná máma s úžasnou dcerou," okomentovala jejich snímek jedna z fanynek.

[chooze:article;value:536831]

Podle zpěvaččiných sledujících je Lola výjimečná dívka s obrovským talentem. "Jsi překrásná, úžasná, lidská a přátelská. Tvoje dcera zdědila tvou krásu, talent a pracovitost. Gratuluji," reagoval jeden z uživatelů na sociálních sítích. "Byla to fantastická show a tvoje dcera nadaná je jako ty, pěkná a pracovitá," přidal se další.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zpěvačku kromě dcery Laury potěšil i přístup jejího partnera Pavla Nedvěda. Ten totiž obě dámy před velkou show podpořil. "Chtěla bych zmínit tohoto fešáka po mém boku a poděkovat mu za jeho nekonečnou podporu a lásku věnovanou mně a Lole," napsala Dara na instagramu.

Dara Rolins našla toho pravého. Nedvěd udělal krásné gesto (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.