Dcera Munzarové a Dvořáka překvapila: Nazpívala milostnou píseň

[chooze:gallery;value:35417]

Herečka Anna Dvořáková ukázala, že má mnoho talentů, jedním z nich je i zpěv. Společně s kapelou Propadleek nahrála duet s názvem Druhá tvář, který zazpívala během sobotního koncertu v pražském Rock Café po boku Ondry Kobrleho.

Zatímco pro mladou herečku bylo vystoupení pěveckým debutem, kapela hraje už několik let. "Ten koncert byl naprosto skvělý. Atmosféra, kterou od našich fanoušků dostáváme, nás neuvěřitelně pohání a jsme za to moc vděční," prozradil TN.cz kytarista kapely Honza Vaněk.

[chooze:article;value:540359]

Skupina během večera představila i novou píseň Míříš dál. "Moc bych chtěl poděkovat i Aničce, že s námi úplně poprvé před publikem zazpívala Druhou tvář," dodal kytarista, kterého fanoušci znají pod přezdívkou Hanych. 

Kromě sociálních sítí tak mladá influencerka dobyla i pódium. "Já jsem dřív, třeba na tiktoku, natáčela česky, ale bylo tam hodně komentářů o mých rodičích. A teď už to bouchlo, dělám filmovou tematiku a většina lidí, co mě sleduje, je z Ameriky. Česko tam mám až potom. Jsem spokojená, už tam nenacházím negativní komentáře," vysvětlila před časem Dvořáková, kterou sledující statisíce cizinců.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.