Dceru Kateřiny Neumannové Lucinku okradli. Sama se snažila chytit zloděje

[chooze:gallery;value:34704]

​Dcera olympijské vítězky Kateřiny Neumannové Lucie má za sebou náročný víkend. "Ukradli mi peněženku se všemi doklady i peníze," popsala děsivé chvíle na sociální síti instagram. Vše se mělo odehrát v sobotu na sportovním stadionu, kde byla mladá atletka na závodech.

Ještě ten den vše nahlásila na policii. "Byla jsem tam do desíti do večera a řešili jsme to," dodala s tím, že jediné, co si z popisu muže pamatovala, byl černý roztržený batoh, který měl mít na zádech.

Další den na tréninku proto raději nechala mobil, peníze i klíče u trenéra. "Trénuju a najednou jde člověk. Extrémně podezřelej. Měl telefon, kterým si zakrýval obličej a furt se rozhlížel. A já najednou vidím, že má ten batoh," řekla rozhořčená Lucie.

[chooze:article;value:500977]

​"A já u sebe neměla telefon, takže jsem ho nemohla ani natočit. Fakt bezmoc," dodala. Najednou prý vyšel trenér a Lucie na něj zavolala a nenápadně se snažila na muže upozornit. Ten si jí ale všiml. "V tu ránu začal tenhle podezřelý člověk strašně zrychlovat a odcházet z areálu," popsala atletka.

Lucie se za ním proto rozhodla vydat sama. "Nevěděla jsem, co mám dělat, a tak jsem za ním vyběhla, začala jsem sprintovat, ale on měl náskok asi 60 metrů a začal sprintovat taky," popsala s tím, že se jí údajného lupiče chytit nepodařilo.

"Já trénuju každej den a pak mi uteče tenhle člověk," přiznala naštvaná Lucie, která se atletice věnuje už několik let. "Fakt na to nemám. Dávejte si bacha na své věci, lidi jsou někdy fakt strašný," uzavřela.

Dcera Neumannové při tenisu poznala svého přítele. Fandil její soupeřce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.