Moderní bydlení

Dcery a ženu moderátora zavraždili kuší. Mrazivá zpráva před tragédií

Nejen anglickým hrabstvím Hertfordshire otřásla v úterý večer strašlivá tragédie. O život přišla manželka komentátora BBC Johna Hunta Carol (61) a jejich dvě dcery Hannah (28) a Louise (25). V jejich domě je podle policie zavraždil 26letý Kyle Clifford, bývalý přítel Louise. Podle vyšetřovatelů ženy nejdříve spoutal a až po několika hodinách je zastřelil kuší.

Bývalá kolegyně Hannah, která se znala i s její mladší sestrou, se podělila o zprávu, kterou jí Louise poslala 14 dní před tragédií. "Před dvěma týdny mi napsala, že prožívá hrozný rozchod. Ale člověk si prostě myslí, že je to obyčejný rozchod, je to smutné," citovaly její slova noviny Birmingham Live.

[chooze:article;value:564293]

​Muže podezřelého z vraždy policie dopadla ve středu na hřbitově poblíž jeho domu v Enfieldu na severu Londýna. Daily Mail v sobotu informoval, že ho lékaři museli operovat kvůli bodným ranám na hrudi, které si podle policie způsobil sám.

Lidé k místu tragédie stále přinášejí květiny. Hunt a jeho dcera Amy vydali srdcervoucí prohlášení, ve kterém vyjádřili, co v posledních dnech prožívají: "Zničení, které prožíváme, se nedá vyjádřit slovy. Rádi bychom poděkovali lidem za milé vzkazy a za podporu, které se nám v posledních dnech dostalo. Ty nám poskytly velkou útěchu, za kterou jsme velmi vděční. Jak si dokážete představit, je to pro nás nesmírně těžké období a potřebujeme čas a prostor, abychom se s tím, co se stalo, vyrovnali a zahájili proces truchlení."

Českou zpěvačku Victorii Velvet měl v Turecku zavraždit její žárlivý manžel. Podívejte se na reportáž TV Nova z června:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.