Dělají ze mě chcípáka, zuří Krampol. Zatím je z něj populární influencer

Herec Jiří Krampol se po problémech s průduškami zase soustředí na práci. Starosti mu však dělají zvěsti o jeho údajném pobytu v nemocnici. "Někde se objevilo, že jsem v nemocnici. Já nevím, kde to sebrali. Já jsem byl hospitalizovaný naposledy na přelomu roku. Prostě si jen musím hlídat ty své průdušky, což tak bude asi navždycky," řekl TN.cz Jiří Krampol. Podle svých slov se cítí dobře.

"Brzy jdu do Nemocnice Na Františku, ale jen na kontrolu a krev. Já už se tam bojím objevit, aby mě zase někdo nevyfotil a neřekl, že tam ležím. Když se Na Františku objevím pro léky, tak už tam podle lidí umírám. Proč ze mě furt dělají chcípáka a říkají, že jsem zase v nemocnici? Já tam musím chodit, když mám chronický katar průdušek, a musím se vždy objevit na kontrolu, jestli je vše v pořádku," svěřil se herec.

[chooze:article;value:488455]

"Ubližuje to hlavně mým doktorům. Když jsem byl v nemocnici, jedna z doktorek informovala média o mých údajných diagnózách. Můj ošetřující lékař profesor Špaček se mohl zbláznit. Pověděl mi, že oni měsíce zkoumají, co mi vlastně je, ale ona přijde a najednou to ví a říká kraviny," popsal Krampol svou neblahou zkušenost.

"Až přijde podzim, tak do nemocnice možná půjdu na tři dny dobrovolně, aby mi tam dali vitamíny a udělali další preventivní opatření, abych náhodou nedostal zápal plic," řekl dále oblíbený herec. 

[chooze:article;value:477189]

"V současnosti normálně jezdím na zájezdy a pracuji. Děláme na projektu s fotografem Milošem Schmiedbergeremem a jedním mladým youtuberem. Měli jsme dokonce 1 360 000 zhlédnutí, což je snad slušný výsledek v 85 letech," pousmál se nad novým směrem kariéry.

S prací to ale nechce přehánět, a vzdal se proto i dlouhých cest po republice. "Ale besedy v okolí Prahy a představení v Semaforu mi nedělají sebemenší problém. Naopak mě daleko víc ničí to, když jsem doma a nic nedělám, nežli jakákoliv činnost. Jsem totiž činorodý člověk," uzavřel Krampol.

Jiří Krampol promluvil o Dádě Patrasové. Podívejte se na video (5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.