Dělala mi ze života peklo! Meghan zaútočila na princeznu Kate

[chooze:gallery;value:32687]

​Všechno mělo začít čtyři dny před svatbou Meghan a Harryho. Tehdy měla Kate svou švagrovou poprvé dohnat k pláči. "Ranilo to mé city," řekla Meghan v rozhovoru s Oprah Winfreyovou v roce 2021. Ve své knize Náhradník na to upozornil také Harry. Prý našel Meghan sedět na podlaze a plakat.

Kate se tehdy údajně pustila do Meghan kvůli šatům pro svou dceru, princeznu Charlotte, které se nelíbily. Pak měla nařídit, aby švadleny kompletně přešily šaty pro všechny družičky.

Jak informoval New York Post, vévodkyně touží po zadostiučinění. "Meghan má pocit, že Kate s Williamem nebyli nikdy dohnáni k převzetí odpovědnosti za to, jak se k ní chovali, když byla součástí královské rodiny. Nikdy se jí neomluvili a zdánlivě jim to prošlo," tvrdí zdroj blízký rodině. 

[chooze:article;value:515334]

"Meghan je nespokojená s tím, jak Kate a jejího manžela, prince Williama, vnímá veřejnost. Ráda by to změnila," pokračoval.

Údajně trpkou minulost v královské rodině Meghan s Harrym popsali i ve svém dokumentárním seriálu. Doufali, že je pak lidé budou litovat. "To se ale nestalo a Meghan to nečekala. Je však nadále ochotná říct pravdu o tom, jak se Kate chovala, všem, kteří ji budou poslouchat," dodává zdroj.

Traumat spojených s Kate má prý Meghan nespočet, připomíná portál Page Six. Žena jeho staršího bratra měla podle Harryho problém i s tím, že si od ní chtěla Meghan půjčit lesk na rty, když si svůj zapomněla. "Zaskočená Kate sáhla do kabelky a neochotně vytáhla malou tubu. Meghan si trochu vymáčkla na prst a přiložila si ho na rty. Kate se zašklebila," píše ve své knize.

Princ George oslavil 10. narozeniny. Kate sdílela fotku, kde vypadá jako William (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.