Den D pro princeznu Kate: Královská rodina promluvila o jejím zdraví

[chooze:gallery;value:34408]

​​Královská rodina konečně prolomila mlčení ohledně zdravotního stavu princezny Catherine, která téměř před dvěma týdny podstoupila operaci břicha. Od té doby ležela v soukromé londýnské nemocnici. V pondělí lékaři princeznu propustili. "Princezna z Walesu se vrátila domů na Windsor, kde pokračuje ve své rekonvalescenci po operaci. Dělá velké pokroky," zveřejnil Kensingtonský palác na oficiálním instagramovém účtu Kate a Williama.

Manželé také vyjádřili vděčnost celému personálu kliniky. "Princ a princezna chtějí vyjádřit obrovské poděkování celému týmu londýnské kliniky. Zejména obětavému ošetřovatelskému personálu za péči, kterou jim poskytl," dodali v prohlášení.

[chooze:article;value:539262]

​Když se Kate ocitla v nemocnici, rychle se objevila vlna podpory ze strany veřejnosti a lidé z celého světa jí začali přát brzké uzdravení. "Královská rodina je velmi vděčná za přání dobrého zdraví, která princezna obdržela od lidí z celého světa," poděkoval Kensingtonský palác.

Objevily se však i spekulace, že princezna má rakovinu. To ale Kensingtonský palác popřel a veřejnost informoval, že šlo pouze o plánovaný zákrok břicha. "Princezna doufá v pochopení veřejnosti, že se kvůli svým dětem snaží celou situaci zvládnout v co největším klidu. Přeje si proto, aby informace o jejím zdravotním stavu zůstaly soukromé," vysvětlil tehdy palác v prohlášení.

Princezna Kate se zotavuje po operaci břicha. Rakovinou netrpí, uvedl Palác (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.