Den s kandidátkou na prezidentku Nerudovou: Užívá si setkávání s lidmi

Danuše Nerudová začala den shodou okolností na Nově, kam se svým týmem přijela kolem desáté dopoledne. V plánu bylo focení a rozhovor. První kroky kandidátky proto zamířily do maskérny. Focení a rozhovory s novináři se v posledních týdnech staly u Nerudové téměř denním chlebem.

Zbytek dopoledne čekal kandidátku soukromý program. I během něj podle informací TV Nova dala médiím rozhovor. Po obědě už na Nerudovou štáb čekal na pražském Smíchově, kde s ní další rozhovor točila jedna z českých internetových televizí.

S médii má v této době Nerudová za den klidně i pět akcí. "Pro mě to vyčerpávající není. Já se na rozhovory připravuji kontinuálně," svěřila se kandidátka. 

[chooze:article;value:478528]

​Vánoce jsou za dveřmi a Danuše Nerudová o sobě sama říká, že je také matka. Štáb se proto ptal i na to, jak během kampaně zvládá přípravu na svátky. "Já už mám dárky, už mám upečené cukroví, asi tři až čtyři druhy, teď ještě budu péct o víkendu. Věděla jsem, že to bude náročné, tak jsem vše řešila s předstihem," prozradila Nerudová.

Program s Nerudovou pokračoval v Berouně. V tamním kulturním domě měla naplánované setkání a debatu s lidmi. Ti se ptali především na politické a ekonomické otázky. Největší zájem byl ale o společnou fotku, hlavně mezi mladými.

"Ráda jezdím do regionů a diskutují s lidmi. Baví mě, když vidím lidi, kteří naslouchají a chtějí znát řešení nějakých problémů," řekla kandidátka. Setkání skončilo večer a Nerudové plán byl jasný. "Teď mířím domů, čeká mě zasněžená dálnice. Těším se na děti a na muže," prozradila.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.