Denacifikace musí pokračovat, zaveleli Rusové. Hrozí útokem na evropská města

"Jen denacifikace Berlína vyřeší tento problém (západní pomoc Ukrajině, pozn. red.)," prohlásil ve vysílání televizní stanice Rossija 1 propagandista Vladimir Solovjov. V německém hlavním městě se ale nezastavil. "Přestaňte už dávat ruský Lisabon někomu jinému," dodal. Upozornil na to poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Heraščenko.

S negativní reakcí přišel jeden z hostů ve studiu, který řekl, že Lisabon nikdy ruský nebyl. "To je přesně důvod, proč by měl být," odvětil Solovjov. Mluvit se poté začalo i o dalších městech. Podle některých hostů by bylo nejlepší obsadit americkou Kalifornii nebo například Havaj.

"Nejsem voják, ale uvažuji tak, jak mě to učili vynikající sovětští vojenští velitelé. Musíte jít k přirozeným překážkám. Je to tak? Od moře k moři," vysvětloval svůj postoj propagandista Solovjov. "Portugalcům by se žilo dobře jako součásti ruského impéria," dodal.

[chooze:article;value:530770]

To vše prohlásil v době, kdy britské ministerstvo obrany a generální tajemník NATO Jens Stoltenberg tvrdí, že Rusko zaznamenalo největší ztráty za posledních šest týdnů. "Vidíme, že vysoké počty obětí a jedny z nejintenzivnějších bojů, které jsme za celou válku viděli, se odehrály v posledních týdnech a několika měsících. I když se frontová linie nepohnula, Ukrajinci dokázali ruským útočníkům způsobit těžké ztráty," řekl podle webu Sky News Stoltenberg.

Příjezd Markéty Pekarové Adamové (TOP 09) a Miloše Vystrčila (ODS) do Kyjeva doprovázel obří útok ruských dronů (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.