Denisa Grossová měla vážnou nehodu: Smyk a pak střet s druhým autem

Denisa Grossová měla v neděli odpoledne ošklivou autonehodu, po které je její luxusní vůz Audi RS3 na odpis.

V pražské ulici Mezichuchelská dostala smyk v zatáčce a narazila do protijedoucího auta. Bouračka se podle Grossové obešla bez zranění. "Byly tam dvě paní a ani jedné z nich se nic nestalo. Ani nám dvěma, mně ani spolujezdci," napsala na instagramu.

Svědek, který mluvil s webem Expres.cz, ale tvrdí něco jiného. "Vjela do mokré zatáčky, jela jako prase a napálila do rodiny v bílém volkswagenu. V bílém vozu bylo zranění, jen pohmožděniny na sedadlech vepředu. U auta, které řídila Denisa Grossová, skončil její spolujezdec v nemocnici," řekl.

[chooze:article;value:485040]

Dcera zesnulého expremiéra Stanislava Grosse to striktně popírá. "Když tam přijela policie, ptala se nás, zda potřebujeme lékařskou pomoc. Všichni jsme řekli, že jsme v pořádku a nepotřebujeme. Pokud si paní vyhledaly odbornou pomoc po své vlastní ose, to nevím, ale dvakrát se nás policisté ptali," pokračovala.

"Bouračka nevznikla z důvodu, že jsem jela jako prase, ale že jsem nezvládla jízdu, protože jsem chytla smyk, byla mokrá vozovka," uzavřela Denisa.

Na vyjádření policie, která nehodu vyšetřuje, čekáme.

[chooze:gallery;value:30950]

TALK! se sestrou Denisy Natálií Grossovou a Adamem Kajumim (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.