Denisa Grossová v plavkách. Na fotce z dovolené ukázala téměř všechno

Denisa Grossová si v chladných měsících vyrazila na dovolenou do Dubaje, kde se pořádně odvázala. Dcera bývalého předsedy vlády potěšila fanoušky odvážnou fotkou od bazénu.  

Nejednomu muži by se při pohledu na snímek zatajil dech, kráska se totiž nemá vůbec za co stydět. Toho si je očividně dobře vědoma, a tak se tato fotografie přidala jen k sérii dalších. Mezi nimi lze najít záběry v sexy krajkovém prádle, ale i bez něj, kde se mladá fotografka zakrývá pouhými novinami.

[chooze:article;value:476790]

V Dubaji si užívá s mladší sestrou Natálií a influencerem Adamem Kajumim. Ten v minulosti potvrdil, že s Natálkou tvoří pár. "Když jsi to třetí kolo u vozu," zavtipkovala Denisa v tiktokovém videu. Do teplých krajů se slavnou trojicí zavítal i kamarád Vojtěch Řehák.

Fanouškům se Denisa nedávno svěřila, že i ona se potýká s problémy, i když to tak na sociálních sítích nepůsobí.

"Každý ve svém životě procházíme různými etapami. A ne všechny bývají hezké. Proto je dobré si uvědomit, že to, co vidíme na sociálních sítích, není realita, ale pouze obsah, který je sdílen lidmi. A ukazuje pouze to, co chtějí, aby bylo viděno. Děláme to všichni, chráníme si tím své soukromí. Tedy alespoň do určité míry," svěřila se před časem, že otevřeností na instagramu se naopak chrání.

Podívejte se, co v pořadu TALK! prozradila vdova po Stanislavu Grossovi Šárka Grossová (3/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.