Denisa Nesvačilová má trable s dalším mužem. Naštvala ho její drzost

[chooze:gallery;value:31653]

Denisa Nesvačilová má na muže opravdu smůlu. Sotva rozdýchala podraz režiséra Petra Kolečka, už se do ní pustil další muž. Jeden z řidičů rozvážkové služby jí zablokoval auto, přestože ji viděl nastupovat, a pak na půl hodiny zmizel. Čekání si herečka zkrátila tím, že se o nepříjemný zážitek podělila se svými fanoušky. Ty zajímalo, jak to celé skončilo.

"Vězte, že nakonec to dopadlo dobře. Pan řidič byl pryč 26 minut. Myslím si, že si šel asi ještě něco koupit. Nevím, jestli někdo takhle dlouho přebíral nákup, netuším," svěřila se v jednom ze svých instagramových příběhů herečka.

[chooze:article;value:500891]

"Když se vrátil, tak jsem se zeptala, proč mě nenechal vyjet, když viděl, že nasedám do auta a pravděpodobně budu chtít odjet pryč. On mi řekl, že neví, co jsem do toho auta šla dělat. Tak jsem mu odpověděla, že jsem se šla koukat na film, no," prozradila svou ironickou reakci Nesvačilová

Muže hereččina překvapivá odpověď dopálila. "On na mě nějakým cizím přízvukem, takovým východním, zahudroval, ať nejsem drzá. To mi docela lichotí v mých skoro 32 letech. Potom nasedl do auta a odjel," dodala herečka.

[chooze:article;value:499171]

"Pár z vás mi nabízelo, že to nějak vyřešíme. Prosím vás, nevyřešíme, já si myslím, že to zas tak strašné není. Jen jsem si postěžovala a bylo," pousmála se Nesvačilová nepříjemné zkušenosti. Přesto ji však potěšily zprávy od sledujících, kteří neslušné chování řidiče razantně odsoudili. 

Režisér Petr Kolečko má jasno: Můj děda by mohl být lovec (4/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.