Denise z MasterChefa se vrátila rakovina. Má nejagresivnější nádor

Lidé si Denisu Czingelovou (34) mohou pamatovat jako účastnici pořadu MasterChef Česko 2019, kdy se vítězkou stala Kristína Nemčková. Tehdy diváky osud Denisy nenechal chladnými. Mladá žena už dříve bojovala několik let s rakovinou, v roce 2014 jí diagnostikovali nádor na mozku a musela celkem na čtyři operace.

Tehdy se rozhodla, že si pomůže zdravým životním stylem, který se snažila prosadit i v kulinářské soutěži MasterChef. Odmítla chemoterapii a vypadalo to, že vše funguje, jak má. "Já jsem všechno odmítla a rozhodla jsem se, že budu jíst zdravě a vynechám cukr a maso," říkala v pořadu Denisa.

[chooze:article;value:487656]

​Vypadalo to, že zákeřnou nemoc porazila, ale nyní její manžel Roman oznámil nepříjemné novinky. Nádor se jí vrátil, a to navíc mnohem agresivnější. "Výsledky z histologie naneštěstí potvrdily, čeho jsme se všichni nejvíc obávali. Jedná se o jeden z nejagresivnějších nádorů a léčba je velmi složitá," napsal na její instagram.

Některé ze srdceryvných příspěvků popisují, jak se mladá maminka, která má doma dvě holčičky, cítila. "Nikoho si nepamatuji, panebože, nevím, jaký je den, nic si nepamatuju. Brečela jsem tam moc. Moje ubohá dušička prosila, ať si vzpomenu. Jasně, mozek byl asi nateklý, všechno bylo popletené," stojí na jejím instagramu. 

[chooze:article;value:383831]

​Denisa se nyní sice mohla vrátit z nemocnice, ale léčba musí začít co nejdříve. "Bohužel jsme se museli s touto realitou smířit, v tuto chvíli vám prostě nic jiného nezbyde. Přesto věříme, že i s touto potvorou dokážeme bojovat všemi dostupnými prostředky," zmínil Roman, který tímto poprosil její fanoušky na instagramu o pomoc, protože léčba bude velmi nákladná.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.