Děsivé detaily tragédie na Slovensku: Mrtvé děvčátko mělo mít na hlavě sáček

Rodinná tragédie v okrese Veľký Krtíš otřásla celým Slovenskem. Ve stodole našli tělo čtyřiadvacetileté ženy a v domě pak její teprve roční holčičku. Sousedé pro televizi Markíza popsali, jak k děsivému nálezu došlo.

Brána i dveře do domu byly prý otevřené, a sousedé tak vešli dovnitř. Netušili ale, že pohled, který za malou chvíli uvidí, už zřejmě nikdy nevymažou z paměti. Na gauči totiž leželo bezvládné tělo dívenky. Ta prý měla sáček na hlavě utažený páskem.

Matku dívenky pak našli ve stodole. Tam se mladá maminka Viktorie měla oběsit. Na život si podle sousedů sáhla na stejném místě, kde se před pár měsíci zabil i její manžel. Smrt manžela mohla být důvodem, proč se i ona uchýlila k sebevraždě.

[chooze:article;value:528740]

​Na sociálních sítích mu měla i po jeho odchodu neustále vyznávat lásku, napsal deník Topky. V některých příspěvcích své plány prý naznačila. "Nebude to už dlouho… tik tak," napsala na začátku listopadu. Na život si sáhla týden poté.

"Pravděpodobně prožívala extrémní emoce a ty vyprovokovaly stav, kdy člověk ztrácí logický úsudek a jde ve vleku velmi silných emocí," vysvětlila psychiatrička Zdenka Kubišová. Podle tamních obyvatel nešlo o konfliktní rodinu. Sousedé si nemohou vysvětlil, proč musela situace zajít až tak daleko. 

Obrovská tragédie na Slovensku: Zbloudilá kulka zabila mladou maminku (09/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.