Děsivé přiznání slavného komika. Manželku našel v kaluži krve

[chooze:gallery;value:36295]

Známý komik a jeho manželka způsobili na hotelu v Las Vegas pořádný rozruch. V rozhovoru pro TMZ prozradil, že za nešťastným incidentem stála prohýřená noc. "Bavili jsme se," přiznal.

Jeho žena Terry v noci nešťastně upadla a utrpěla vážná zranění hlavy. "Uprostřed noci vstala z postele, narazila do stěny a upadla. Bylo to opravdu děsivé. Všude byla krev, viděl jsem její lebku," popsal děsivý incident.

Mandel své ženě zavolal sanitku. Přiznal také, že hotelová ochranka si nejprve myslela, že svou ženu napadl. "Moje žena byla celá od krve a všude byly studené plechovky se sodovkou, které házela, když jsem ji chtěl ránu zchladit. Mysleli si, že jsem jí to udělal já. Fotili si mě," řekl se smíchem.

[chooze:article;value:560689]

Poté ale dodal, že jeho žena se ze svých zranění už plně zotavila, píše web Los Angeles Times. "Nemá ani jizvu. Je krásná," řekl na její adresu.

Protože lidé spekulovali o tom, že Terry byla při pádu opilá, Mandel se rozhodl uvést celou věc na pravou míru. "Nebyla opilá," zdůraznil. "To, že si lidé myslí, že byla opilá, ji děsí. Řeknu proto pravdu. Vzali jsme si předtím bonbónky, ve kterých byla marihuana," uzavřel.

Ošklivou nehodu měla i zpěvačka Tereza Kerndlová (05/2024): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.