Děsivý pád režiséra Adamce ze schodů: Sanitka ho musela odvézt do nemocnice

Pětasedmdesátiletého režiséra Jiřího Adamce čekají krušné týdny rekonvalescence. Své manželce Janě Adamcové chtěl pomoci s prací na zahradě, na cestě do sklepa se však ošklivě potloukl. "On prostě přehlédl poslední schod, když šel do sklepa. Přijel totiž k nám a chtěl nám pomoct na zahradě, takže šel do sklepa pro vrtačku, přehlédl schod a upadl," svěřila redakci TN.cz manželka režiséra Jana Adamcová.

Deníku Blesk, který s informací přišel jako první, Adamcová také řekla, že poté, co ze schodů slavný režisér spadl, se udeřil do hlavy a nemohl se postavit na nohy. "Naštěstí jsme ho našli hned po pádu, jak byl u nás," vysvětlila pro TN.cz Jana Adamcová, že mohli okamžitě přivolat pomoc.

[chooze:article;value:452292]

"Nevím, jak dlouho se bude zotavovat, to záleží asi na něm, za jak dlouho zvládne chodit s berlemi a jak rychle se bude chtít uzdravit. Má totiž zlomený palec na noze a na té druhé má vyvrknutý kotník, takže chůze je pro něj opravdu obtížná," popsala Adamcová nepříjemná zranění manžela, která mu budou ještě týdny komplikovat život.

"To se stane i mladším, natožpak v tomhle věku, to se pak stane hned," dodala Adamcová. Pro režiséra legendárního seriálu Sanitka a pohádky Princové jsou na draka musela přijet záchranka z vojenské nemocnice. Lékaři ho následně vyšetřili a Adamce teď čekají dlouhé týdny odpočinku.

[chooze:gallery;value:30865]

Jiřina Bohdalová skončila v nemocnici. Oblíbená herečka má zdravotní problémy (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.