Děsivý případ na Slovensku. V bytě našli zastřelenou rodinu včetně dvou dětí

O případu informovala policie v úterý večer. "Mimořádná tragédie v Michalovcích. Prozatím můžeme potvrdit, že v jednom z bytů byla nalezena čtyři těla bez známek života. Chceme ujistit veřejnost, že podle dosud zjištěních informací jde s největší pravděpodobností o rodinnou tragédii," uvedli košičtí kriminalisté na facebooku.

"Zda tomu tak skutečně bylo, vyšetřují kriminalisté na místě. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování zatím nelze poskytnout bližší informace," doplnili. Podle informací zpravodajského webu tvnoviny.sk byla rodina zastřelená – jednalo se o manželský pár a dvě děti, které chodily na druhý stupeň základní školy.

​Jednou z vyšetřovacích verzí je to, že muž zastřelil manželku, dceru, syna a poté i sebe. Z dosavadních informací zatím není jasné, kdy přesně k tragédii došlo. Děti měly být naposledy ve škole minulý týden v pátek. V pondělí a úterý už se tam nedostavily a rodiče se neozývali ani nezvedali telefon. 

[chooze:article;value:477276]

Podle neověřených informací měl mít muž velké finanční problémy a tímto způsobem se je rozhodl vyřešit. Televizi Markíza šokovaní sousedé řekli, že rodinu považovali za bezproblémovou.

Jsou to přitom jen necelé tři týdny od události, která otřásla Michalovcemi na východě Slovenska. Na Nový rok tam 18letý mladík brutálně zavraždil 46letou zdravotní sestru (psali jsme o tom zde). Motivem otřesného činu měly být peníze, žena si totiž předtím vybírala hotovost z bankomatu. Útočník jí zasadil několik bodných ran, okradl ji a poté utekl.

Podobná rodinná tragédie se odehrála v listopadu v parku v pražských Čakovicích, kde našli zastřelený pár a jejich dvouletého syna. Podle policie se jednalo o dvojnásobnou vraždu a sebevraždu.

Připomeňte si případ v reportáži z listopadu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.