Detaily o pohřbu Vaša Patejdla: Rodina zveřejnila parte a dojemný vzkaz

[chooze:gallery;value:32920]

​Blízcí Vaša Patejdla ve čtvrtek zveřejnili detaily o jeho posledním rozloučení. "Vážení přátelé a fanoušci, touto cestou bychom s Vámi chtěli sdílet Vašovo oficiální parte a doplňující informace k poslednímu rozloučení," napsali na oficiálním facebookovém profilu hudebníka.

Pohřeb se uskuteční dne 30. srpna v bazilice Nanebevzetí Panny Marie ve Strahovském klášteře od 14 hodin. "Jak už bylo zmíněno dříve, možnost rozloučit se s Vašo Patejdlem budou mít jak přátelé a kolegové, tak i fanoušci a široká veřejnost," upozornila rodina.

[chooze:article;value:519177]

Celý obřad budou moct lidé sledovat i na obrazovkách. "Pro fanoušky a veřejnost bude k dispozici areál Strahovského kláštera, kde bude zajištěn živý přenos ze smutečního rozloučení. Kapacita baziliky je omezená," upozornila rodina fanoušky.

Vlna krásných vzpomínek na Patejdla, které v posledních dnech sdíleli jeho fanoušci, rodinu dojala. "Děkujeme Vám za neutuchající podporu a za to, že na Vaša s láskou vzpomínáte," dodali blízcí. 

Minulý týden Vašo Patejdl náhle podlehl vážné nemoci, o které sám dlouho neměl ani tušení. "S bolestí v srdci oznamujeme všem příbuzným a známým, že nás navždy opustil náš milovaný manžel, tatínek, dědeček, syn a bratr, pan Vašo Patejdl. Zemřel po těžké nemoci v sobotu dne 19. srpna 2023 ve věku 68 let," stálo v parte.

Po smrti vyšly najevo důvody, proč Vašo Patejdl kdysi opustil Elán (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.