Moderní bydlení

Detaily o smrti Heřmánka: Měl spáchat sebevraždu, údajně se zastřelil

O úmrtí herce Karla Heřmánka informovalo v neděli dopoledne Divadlo Bez zábradlí, které Heřmánek založil a působil v něm jako principál. Pozůstalí uvedli, že herec zemřel v sobotu odpoledne za tragických okolností. Bližší informace ale neposkytli. 

Podle informací redakce TN.cz měl 76letý Heřmánek spáchat sebevraždu na střelnici na Příbramsku. Policie potvrdila, že v sobotu odpoledne na střelnici ve Středočeském kraji skutečně vyjížděla

"Včera v odpoledních hodinách jsme vyjížděli na jednu ze středočeských střelnic, kde jeden z návštěvníků, ročník 1947, měl náhle obrátit střelnou zbraň proti sobě. I přes veškerou poskytnutou pomoc bohužel zraněním na místě podlehl," uvedla pro TN.cz policejní mluvčí Barbora Schneeweissová. 

[chooze:article;value:570984]

Zprávu o Heřmánkově údajné sebevraždě měl prý vypustit herec Jiří Krampol. Když ho ale redakce TN.cz kontaktovala, vyjádření poskytnout nechtěl. Měl mu to zakázat lékař. "Já nic nesmím říkat, víte. Mám to zakázané do doktora," řekl. 

Legendárního herce v poslední době trápily zdravotní problémy. V květnu se mu rozjel zánět trojklanného nervu, kvůli kterému mu podle Blesku hrozilo ochrnutí tváře. 

Ještě v červnu si herec ve svém divadle nenechal ujít derniéru oblíbeného muzikálu Cikáni jdou do nebe. V publiku usedl v doprovodu své manželky Hany a vypadalo to, že si představení velmi užívá. V červenci se účastnil filmového festivalu v Karlových Varech, kam přijel na pozvání svého dlouholetého přítele Jiřího Bartošky. 

Podívejte se, v kterých posledních rolích zazářil:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.