Detaily pohřbu Simony Postlerové: Parte přineslo smutné odhalení

[chooze:gallery;value:35788]

Česko se příští týden naposledy rozloučí s herečkou Simonou Postlerovou. "Simona Postlerová, herečka. Zemřela náhle a nečekaně v neděli 5. května ve věku 59 let," stojí na parte, které zveřejnilo Divadlo Radka Brzobohatého na sociálních sítích.

Pohřbu se může zúčastnit i veřejnost. "Rozloučení s naší milovanou zesnulou se bude konat v úterý 14. května 2024 v 11 hodin v Divadle na Vinohradech, s možností přinášet květiny od 10 hodin," informovali blízcí herečky.

[chooze:article;value:554132]

K uctění památky Postlerové se také bude sloužit zádušní mše v kostele svaté Ludmily, kolem kterého Postlerová pravidelně chodívala do svého domovského divadla. "Od 13 hodin bude následovat mše svatá v kostele u sv. Ludmily na Náměstí Míru. Uložení do hrobu proběhne v rodinném kruhu," dodala rodina.

S milovanou maminkou se podle parte rozloučí dcera Jana Magdalena s manželem Danem a jejich dcerou Magdalenkou, Postlerová se přitom právě na roli babičky měla velmi těšit. Do své smrti se herečka starala o syna Damiána, který trpí autismem, i ten je na parte uvedený. Chybí na něm ovšem jméno její matky Jany.

Zemřela herečka Simona Postlerová. Bezvládnou ji našli v bytě (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.