Detaily převozu Patrasové do nemocnice. Slováček konečně řekl pravdu

[chooze:gallery;value:30031]

​Felix Slováček přivolal podle informací Blesku na silvestra své manželce Dádě Patrasové sanitku. Údajně ji totiž našel bezvládnou na zemi. Záchranáři se na místě rozhodli, že je nutné herečku hospitalizovat, jenže celá událost měla mít nepříjemnou dohru.

Patrasová v noci měla podepsat reverz a odjet domů, jenže tam nikdo nebyl. Slováček odjel na koncert do Rozvadova a děti zase do Pardubic. "Nikdo neočekával, že podepíše reverz a ještě si od personálu půjčí peníze na taxík," informoval deník Blesk rodinný známý manželů. 

[chooze:article;value:536174]

"Felix z toho byl úplně na mrtvici! Jediné, co ho napadlo, že zavolal sousedům a poprosil je, jestli by se o Dádu nemohli postarat. Nic jiného také nemohl dělat," prozradil zdroj. Ten tvrdí, že Patrasová u sousedů nakonec přespala.

Jenže podle Slováčka to bylo úplně jinak. "Všechno to jsou hlouposti. Já nevím, kdo jim něco takového říká," reagoval podrážděný hudebník na zvěsti o silvestrovské události. "Já se k ničemu takovému opravdu nehodlám nijak víc vyjadřovat. Jsou to všechno hlouposti," upřesnil.

[chooze:article;value:519752]

Patrasová před několika dny potvrdila, že skutečně byla na silvestra v nemocnici, podle ní šlo ale o banalitu. "Zvrtla jsem si kotník, protože jsem špatně šlápla, protože jsem vytírala podlahu. A to je celý," řekla TN.cz. "Bolí to, samozřejmě," dodala.

Dáda Patrasová o erotické scéně s Abrhámem. Podívejte se na video (2/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.