Děti jí to nikdy neodpustí. Meghan prozradila, z čeho má největší strach

[chooze:gallery;value:31022]

​Podle experta na královskou rodinu Toma Quinna vévodkyni Meghan sužuje pocit, zda neudělala chybu, když se s princem Harrym odřízli od zbytku jeho rodiny a přestěhovali se až za oceán. Bojí se, aby jim to jednoho dne jejich potomci nevyčetli.

Právě ti tak přišli o kontakt s dědečkem Karlem, strýcem Williamem, tetou Kate i jejich dětmi. "Jeden z mála aristokratických přátel Meghan, které má z doby ve Spojeném království, mi řekl, že Meghan schází některé aspekty života v Británii," připustil podle portálu Mirror Quinn. 

[chooze:article;value:550603]

Vévodkyni údajně trápí myšlenka, zda při přesunu do USA neudělala chybu. "Obává se, že ji její děti budou obviňovat, pokud se nikdy neuvidí se svými bratranci a sestřenicí," popsal podle deníku Great Britain News expert. Děti se totiž téměř nestýkají ani s vlastním dědečkem. Zároveň by jí Archie a Lilibeth mohli vyčíst, že jim odepřela možnost vyrůstat v královském prostředí.

Úprkem z Británie jim totiž rodiče předurčili životní cestu. "Jako dospělí by mohli mít pocit, že je připravili o to, co mohlo být zábavné, ale i smysluplné ve Spojeném království v možné roli pracujících členů královské rodiny," upřesnil Quinn. Podle něj má proto odjezd do Ameriky pro rodinu vévodkyně dvě odvrácené strany mince.

Reakce Harryho a Meghan naštvala fanoušky. Tohle si Kate nezaslouží, reagují (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.