Děti jsou paraziti, překvapila Žilková. Hanychové dala zvláštní radu

[chooze:gallery;value:31221]

​Influencerka Agáta Hanychová prozradila, že je toho na ni někdy moc. Péče o dvě dcery a nemocného syna Kryšpína jí dává pořádně zabrat. Nechápe prý, jak její matka Veronika Žilková dovedla vychovat šest dětí. "Já jsem se přišla uklidnit, protože už jsem byla dneska u Kryšpína v pokoji asi 350krát a do toho jsem měla 280 mailů," svěřila se Hanychová v příběhu na instagramu, který nahrála s matkou.

Žilkovou v něm poprosila o radu. "Přišla jsem se tě zeptat, ty jsi neměla tři děti, ty jsi jich měla šest. A já už nemůžu," podotkla influencerka. "A já jsem ti řekla, no co se dá dělat, tak prostě, odjeď, nech je, oni si poradí," reagovala Žilková.

[chooze:article;value:553553]

Rozhodla se všechny varovat. "Dejte si pozor, ty děti jsou paraziti, podívejte se, jak se mě drží jako klíště, je jí 39 a furt se mě drží jako klíště," rýpnula si v žertu do dcery Agáty. Aktuálně se však nejvíc bojí o 18letou Kordulu, kterou čeká maturita.

Snaží se ji proto nerušit. "A víte proč šeptáme, nejenom proto, že tady spí Róza Soukupová, ale protože nahoře se učí Kordula Stropnická. A pozor, když ji rozzlobíte, tak to se všichni schováváme," zavtipkovala herečka.

[chooze:article;value:555919]

Hned vše vysvětlila. "Ne, ale tak ona má chudák strašně těžkou maturitu. Já jsem maturovala na matematicko-fyzikálním a jazykovým gymnáziu a to bylo s prstem v nose. Ona to má strašně těžký. Už aby bylo 1. prvního června, ne den dětí, ale den matky, které doufejme to dítě odmaturuje," zadoufala Žilková.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.