Děti jsou soutěživé, prozradila Kate. Princ Louis si oblíbil náročný sport

Princezna z Walesu Kate odhalila některé detaily ze svého soukromého života. Podle deníku Mirror se rozpovídala o svých dětech, které jsou prý důvodem toho, proč je Kate stále v tak skvělé kondici.

Malý Louis totiž dává mamince pořádně zabrat. "Je šílený do sportu," přiznala Kate. Na to, že jsou mu teprve čtyři roky, si ale oblíbil poměrně netradiční sport. Miluje ragby.

Sportu se ale údajně věnují i další dvě děti Kate a Williama. Princ George a jeho sestra Charlotte se tak malým bráškou rozhodně nenechají zahanbit. "Jsou mezi sebou soutěživí. Všichni milují sport," řekla Kate.

[chooze:article;value:485014]

​Deník Express už dříve informoval, že devítiletý George se rozhodl věnovat bojovým sportům. Zatímco jeho otce Williama to potěšilo, Kate z tohoto nápadu nadšená nebyla. Malá Charlotte zase našla zalíbení v jízdě na koni a gymnastice.

Královské děti tak nenechají své rodiče vydechnout. "Jsou ve věku, kdy prostě milují běhání," dodala princezna. To je prý také důvod, proč je v tak skvělé kondici. Stále prý běhá za dětmi.

V regálech se objevila autobiografie prince Harryho. Kritizuje v ní královskou rodinu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.