Děti z Motola už dostaly mikulášskou nadílku. Dárky přinesly hvězdy seriálů

Mikulášskou nadílku přišli dětem rozdat herci z Ordinace v růžové zahradě – anděl Rosalie Malinská a Mikuláš Ivan Lupták. Chybět nesměla ani čertice.

"Předáváme jim dárky, ale snad především hlavně úsměv," pochvaloval si představitel Vojty Kratochvíla.

Mezi dárky nechyběli plyšáci, panenky nebo třeba auta. Čertice Michelle Hansen, přestože je zkušenou herečkou, byla ze své páteční role trochu nervózní. "Měla jsem z toho velký strach, protože jsem přece jenom čertice, takže jsem věděla, že může přijít i taková ta reakce, kdy děti budou traumatizované. Snažila jsem se být přece jenom veselý čert a předat spíš něco pozitivního," svěřila se herečka.

[chooze:article;value:474014]

​A to se povedlo. Celou mikulášskou nadílku si užili nejen herci, ale především děti. S herci si popovídaly, zazpívaly jim písničky nebo zarecitovaly básničky. Za to, že byly hodné, každé z nich dostalo dárky.

"Jsem ráda, že tady jsem a že jim můžu udělat radost alespoň takovou maličkostí, jako je panenka, medvěd nebo autíčko," přiznala Malinská.

Projekt Nova pomáhá je partnerem Fakultní nemocnice v Motole. V minulosti se díky televizi Nova podařilo pořídit například speciální dětský projektor nebo kávovary pro sestřičky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.