Dítě na cestě, hypotéka za dva miliony. Po manželově sebevraždě je na vše sama

Magdaléna a Jiří spolu byli 15 let, z toho 2,5 roku jako manželé. V roce 2018 si spolu koupili rodinný domek nedaleko Litomyšle, který postupně rekonstruovali. O dva roky později se jim narodil syn Dominik.

V roce 2022 Magdaléna opět otěhotněla, Jiří začal s další rekonstrukcí domu. Jenže týden před Vánocemi spáchal Jiří sebevraždu. Proč se tak stalo, nikdo neví. Týden po manželově sebevraždě Magdaléna zjistila, že čeká dalšího chlapečka.

[chooze:article;value:493180]

​Za rok Magdaléna přišla o tři důležité lidi v jejím životě. "Majda je jedináček, svého otce nikdy nepoznala a nemá oporu ani ve své matce. Velkou oporou jí byla její babička, která bohužel zemřela v červenci 2022. O dva týdny později zemřela i maminka jejího manžela Jiřího," popsaly Magdaléniny kamarádky.

Ty se pro ni rozhodly založit sbírku na portálu Donio: "V této těžké situaci, ve které se Majda nachází, bychom jí chtěly moc pomoci, snažíme se o psychickou podporu, ale bohužel po finanční stránce je to nad naše možnosti. Na domě leží hypotéka ve výši 1 939 000 Kč, kterou teď bude mít Majda problém splácet, jelikož je na mateřské dovolené a ještě nějaký rok tomu tak bude. Má strach, že přijde o střechu nad hlavou, že by musela Domčovi sebrat jeho domov, do kterého se narodil a na který je zvyklý." Pokud chcete Majdě pomoci, můžete tak učinit prostřednictvím tohoto odkazu.

[chooze:gallery;value:30682]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.