Moderní bydlení

Dítě se narodilo na parkovišti u pivovaru. Do konce života bude mít pivo zdarma

Když Kyle Bakerová začala rodit, zavolala svému manželovi Aaronovi, který zrovna vedl lekci v posilovně, píše web People. Jelikož měla Kyle kontrakce po 20 minutách, usoudil, že má ještě spoustu času a hodinu dokončil.

Svou ženu poté doma vyzvedl a vyrazili do nemocnice. Po pár minutách ale bylo jasné, že tam dojet nestihnou. Aaron proto zaparkoval na parkovišti jejich oblíbeného pivovaru One Well Brewery, který měli po cestě, a poprosil lékaře, aby tam za nimi přijeli.  

Než ale na místo stihli dorazit, na svět přišel zdravý chlapeček. Ten dostal jméno Forrest Well, právě podle pivovaru. "V okolí nebyl žádný lékař, nikdo, kdo by vám řekl, co máte dělat. Na tohle se fakt nemůžete připravit," svěřil se Aaron.

[chooze:article;value:571400]

"Vtipkovali jsme, že si Forrest chtěl cestou do nemocnice zaskočit na rychlé pivo, stejně jako jeho táta. Když o tom lidé poprvé slyšeli, všichni si mysleli, že jsme tam seděli na pivu, když to na mě přišlo,“ řekla pro MLive Kyle Bakerová.

I když si Forrest bude moct pivo ve One Well vychutnat až za 21 let, pivovar na jeho počest už teď uvařil pivo s názvem Special Delivery (výjimečný porod, pozn. red.). Na výrobě se podíleli i pyšní rodiče. Majitel pivovaru navíc prozradil, že Forrest tam bude mít pivo po celý svůj život na účet podniku.

Oblíbený trend v porodnictví. Maminky odchází domů už po pár hodinách od porodu (09/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.