Diváky Snídaně čeká dárek. Uvidí nový vánoční videoklip Anny Slováčkové

I přes své zdravotní problémy zpěvačka Anna Slováčková ráda přijala výzvu a napsala speciální vánoční píseň pro televizi Nova. Přípravu nové písničky s názvem Čas zastavit čas prý brala jako odreagování od starostí s vážnou nemocí.

"Vzniklo to pod vidinou toho, napsat něco hezkého, co lidi dojme, chytne je to trochu za srdíčko, a zároveň je to navnadí na tu správnou cestu, kterou by se měly svátky vnímat, že to není o chaosu a nervech a stresu kolem Vánoc," popsala Slováčková.

[chooze:article;value:528342]

​Ve vánočně vyzdobeném studiu se sešli jak bývalí moderátoři Snídaně, tak i ti současní. Často tak natáčení sklouzlo ke vzpomínání na staré časy "Bylo to strašně hezké setkání a strašně hezký nápad od Novy, udělat tuhle legraci, tenhle klip. Je to dojemné," radoval se herec Michal Jagelka.

"Já na to vzpomínám hrozně rád, byť ta Snídaně má velkou černou čmouhu, že do ní člověk musí vstávat strašně brzo," žertoval o svém působení ve Snídani herec Aleš Háma.

"Moc ráda na to vzpomínám, byly to asi nejkrásnější televizní léta," dodala moderátorka Gábina Partyšová. Na premiéru nové vánoční písničky s názvem Čas zastavit čas se můžete těšit už v neděli ve Víkendové Snídani!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.