Dívenka (13) si prošla peklem. V italském parku ji znásilnilo sedm lidí

Dívku skupina v oblíbených zahradách napadla v úterý 30. ledna, informovala agentura ANSA. Ulicemi zrovna procházely tisíce lidí, které si připomínaly mučednici svatou Agátu.

Italská premiérka Georgia Meloniová prohlásila, že ji znásilnění 13leté dívenky velmi zasáhlo. "Vyjadřuji svou solidaritu s vámi. Stát je tu a zaručí, že spravedlnost bude vykonána," vzkázala.

Podle kriminalistů skupina sedmi chlapců egyptského původu začala v úterý večer obtěžovat dívku a jejího 17letého přítele. Zatímco jej drželi na zemi, dvojice několikrát oběť zneužila. Nakonec se jí podařilo utéct a s pláčem se zhroutila kousek od útoku. Kolemjdoucí pak zavolali policii.

[chooze:article;value:540279]

Všech sedm podezřelých už policie zadržela. Dva mladíci, kteří podle vyšetřovatelů dívku znásilnili, jsou nezletilí. Vzhledem k jejich věku nemohou být ze země vyhoštěni.

Vicepremiér a šéf strany Liga Severu volá po chemické kastraci, upozornil web tfnews.it. "Tváří v tvář hrůzám, jako je tato, nemůže existovat žádná shovívavost, ale existuje pouze jeden lék: chemická kastrace," uvedl.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.