Dívenka zemřela v rozžhaveném autě. Rodiče ji tam nechali po večírku

Policisté zadrželi 33letou Jazmine Rondonovou a jejího stejně starého manžela Joela a následně je obvinili z vraždy. Důvodem je smrt jejich 18měsíční dcery, kterou našli mrtvou v autě.

"To, o čem budeme hovořit, je jedno z nejstrašnějších a nejtragičtějších úmrtí, jaké jsme za velmi dlouhou dobu viděli. A to všechno kvůli nedbalosti a užívání drog," citoval portál CBS 12 News šerifa Gradyho Judda.

[chooze:article;value:511285]

Pár šel v úterý se svými třemi dětmi na večírek, ze kterého se všichni vrátili až následující den v ranních hodinách. Vyšetřovatelé zjistili, že manželé měli na akci pít alkohol a kouřit marihuanu. V případě Joela navíc test na drogy prokázal přítomnost metamfetaminu.

Podle policie měla Jazmine po návratu z večírku vzít své dvě starší děti (šest a osm let) z auta a požádat svého muže, aby se postaral o to nejmladší. Když Joel odnášel nějaké věci do domu, byly dveře vozu otevřené. Ve chvíli, kdy se vrátil ven, však už byly zavřené.

Myslel si proto, že se jeho žena stará i o nejmladšího potomka. Vrátil se tedy dovnitř a všichni šli spát, uvedl portál The New York Post. "Odnesli jídlo do domu, ale dítě ne," posteskl si Judd.

Kolem 10. hodiny dopoledne se Joel probudil a začal se chystat do práce. O hodinu později pak jedno z dětí poprosil, aby šlo zkontrolovat svého nejmladšího sourozence do ložnice. Holčička tam však nebyla. Otec tedy prohledal celý dům a batole nakonec našel v zaparkovaném a rozpáleném autě na příjezdové cestě.

Dívenka byla stále připoutaná v sedačce a nereagovala. Rodiče ji proto okamžitě odvezli do nemocnice, bylo však pozdě. Pitva prokázala, že příčinou úmrtí byl úpal. "Myslím, že skutečné výčitky svědomí přijdou, až budou sedět ve vězení v klimatizované místnosti a budou myslet na to, že jejich dítě zemřelo v přehřátém autě," uzavřel Judd s tím, že teplota ve voze přesáhla 40 °C.

V rozpáleném autě nechala matka půlroční batole. Žena byla pryč desítky minut (7/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.