Dívka (18) si poprvé v životě vsadila a trefila jackpot. Vyhrála stovky milionů

Protože Juliette bylo čerstvě 18 let, dala na radu dědečka a jen tak pro zábavu si zakoupila lístek do loterie. Než se nadála, stala se nejmladší Kanaďankou, která kdy vyhrála tak vysokou cenu, informuje britský The Independent.

Juliette získala 48 milionů kanadských dolarů. "Plakala jsem. Byly to slzy štěstí samozřejmě," prohlásila v pátek v Ontario Lottery and Gaming Corporation, když slavila výhru z minulého měsíce. "Stále nemůžu uvěřit, že jsem na svém prvním loterijním tiketu trefila jackpot!" dodala dívka, o jejíž výhře informuje i portál BBC.

Juliette ze Sault Ste. Marie v Ontariu řekla, že si na los ani nevzpomněla. Tiket se rozhodla zkontrolovat až ve chvíli, kdy zjistila, že výherce slosování ze 7. ledna pochází z jejího rodného města. Když tiket zadala do mobilní aplikace, začala hrát znělka a na obrazovce jasně blikalo, že vyhrála.

[chooze:article;value:486414]

​"Můj kolega nevěřícně padl na kolena," popsala Juliette. "Křičel. Ve skutečnosti všichni křičeli, že jsem vyhrála 48 milionů dolarů," dodala.

Šéf dívce dovolil odejít dříve domů, její matka ale trvala na tom, aby v práci zůstala a dokončila směnu. Juliette chce investovat opatrně. Do čeho vložit peníze, si nechává poradit i od otce, finančního manažera.

Ve skutečnosti už jí táta tu nejlepší finanční radu dal. Byl to jeho nápad hrát Lotto 6/49.

Navzdory ohromné výhře však nechce peníze začít hned rozhazovat. Rozhodla se zůstat pevně nohama na zemi. Vysokoškolačka plánuje dostudovat a stát se lékařkou. Část peněz chce také věnovat cestování. "Jakmile skončí škola, vybereme si s rodinou kontinent a začneme objevovat," řekla. Přesto nezapomíná ani na motto příbuzných. "Peníze tě nedefinují," řekla. "To práce, kterou děláte, vás bude definovat."

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.