Dívka stihla do devatenácti let sedmkrát otěhotnět. Stala se terčem kritiky

Mladý pár se seznámil na narozeninové oslavě. Jenom několik měsíců poté tehdy teprve 15letá Angie otěhotněla. I když ji od toho mnozí odrazovali, s tehdy 17letým Jordanem se rozhodli, že si dítě nechají, jak píše deník Daily Mirror.

​"Každý reagoval jinak, když jsme jim řekli, že jsem těhotná," popsala Angie, které nenadálá situace změnila celý život. "Byla jsem stále velmi mladá, když jsem zjistila, že jsem těhotná, takže jsem přišla o všechny blízké, protože
jsme už neměli stejné životy," zavzpomínala mladá maminka.

[chooze:article;value:530098]

Den po 16. narozeninách se Angie za Jordona vdala. Mezitím měla poměrně napilno, protože než oslavila své 19. narozeniny, byla těhotná dohromady sedmkrát. Dvě děti se jí narodily, Angie ale také pětkrát potratila do doby, než se jí loni narodil třetí syn Finley. Nyní je Angie opět těhotná se svým čtvrtým dítětem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Angie Faith (@angie_faithh)

Angie si ale musela hodně vytrpět, protože bojovala s řadou nenávistných komentářů, především na sociálních sítích. Dle deníku The Sun se Angie svěřila s tím, jak urážlivé zprávy jí chodily. Lidé jí psali o tom, že je ubohá a dotazovali se například: "tohle fakt platíme z našich daní?"

Přestože se Angie se svým manželem musí setkávat s tvrdou kritikou, tvrdí, že je spokojená a je ráda, že má velkou rodinu v tak mladém věku. "Žijeme ten nejlepší život," uzavřela spokojeně.

 Počet potratů v Česku klesá. Lidé těhotenství více plánují (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.