Dívka tvrdí, že je zmizelá Maddie. Detektiv, který případ řešil, vzal rodičům naději

Po téměř šestnácti letech od zmizení tehdy tříleté holčičky Madeleine McCannové z dovolené v Portugalsku se na sociálních sítích ozvala Julie Wendellová z Polska, která tvrdí, že zoufalí rodiče Maddie hledají právě ji. Jako důkaz dokládá několik podobností se ztracenou dívkou včetně stejné pihy na noze a skvrny v oku.

Přestože Julie dodává rodičům Madeleine McCannové značnou naději, že po letech znovu obejmou dceru, detektiv její slova zpochybnil. "Bez detailnějších důkazů mi to celé nějak nesedí. Nemyslím si, že je to ona," řekl pro španělský list El Independiente soukromý detektiv Francisco Marco.

[chooze:article;value:490987]

Pravda se možná brzy ukáže. Julie Wendellová na sociálních sítích sdílela informaci, že McCannovi souhlasili s genetickými testy. "Mluvila jsem s jedním ze členů Madeleininy rodiny a dostanu příležitost promluvit si i s jejími rodiči. Brzy uděláme test DNA," sdílela podle portálu Mirror Julia Wendellová.

Podle vyšetřovatelů je však skutečná Maddie již dávno po smrti. Někteří ze sledujících na sociálních sítí na Juliině teorii vidí také několik nedostatků. Kromě toho, že má být Julia o dva roky starší než zmizelá dívenka, lidé také kritizují, proč nejprve nepodstoupí testy genetiky její nynější rodina.

[chooze:article;value:490720]

"Nesouhlasí s tím. Včera jsem mluvila s babičkou a řekla toho o mně spoustu zlého. Řekla také, že nebudou porovnávat jejich DNA s tou mou," argumentovala Julie tím, že její blízcí tento postup striktně odmítli.

Záhadné zmizení malé Maddie. Policie měla podezřelého (10/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.