Divoká party, žádné děti nebo naprostý klid. Hotely nejsou jen tradiční

Co se výběru dovolené týče, je jedním z nejdůležitějších faktorů ubytování. Většina lidí zná typické hotely, hostely, motely a další. Ale hotely mají mnohem více typů. A tomu, čemu se chcete na dovolené věnovat, se dá přizpůsobit právě i ubytování.

Nejznámější jsou pravděpodobně rodinné hotely, které mají zázemí přizpůsobené rodinám s dětmi. Pak jsou na scéně i multigenerační hotely, které nabízí zábavu pro všechny věkové kategorie, například skluzavky, dětský klub nebo oddělenou klidovou zónu pro starší členy rodiny.

[chooze:article;value:484033]

​"Velmi populární jsou momentálně kromě rodinných hotelů adults only, jejichž název vypovídá o tom, že jsou jen pro dospělé. Některé hotely mají hranici od 18 let, jiné už od 16, to znamená, že mladší děti tam přístup nemají. Vyznačují se pohodovou a klidnou atmosférou bez křičících dětí," nastínil provozní ředitel CK Blue Style Ondřej Rušikvas.

Mimo to existují i party hotely. "Mezi ně patří třeba hotel Meraki v egyptské Hurghadě. Party tam jede téměř bez přestávky, pokud to lidé vydrží. A pokud ne, tak mohou odpočívat, protože jsou tam různá zákoutí a oázy, kde jsou klidové zóny," nastínil Rušikvas.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.