Divokej Bill oslaví v O2 areně 25. výročí. Připravili fanouškům překvapení

Kapela Divokej Bill v O2 areně oslaví 19. ledna své 25. výročí. Členové skupiny zatím tají, jaké překvapení pro fanoušky chystají, ale slibují, že to bude stát za to. "Překvapení bude, ale překvapení je od toho, aby se neprozrazovalo," řekl s úsměvem zpěvák a houslista Adam Karlík.

Všechny lístky už jsou skoro vyprodané. "Zvažujeme, jestli budeme mít nějakou předkapelu," uvedl kytarista Roman Procházka. "Náš koncert by měl mít přes dvě hodiny," dodal.

Praha se v lednu promění i v centrum gastronomie. O2 universum otevře 20. a 21. ledna své brány fanouškům dobrého jídla. Šéfkuchař Ondřej Koráb z karlovarského Grand Hotelu Pupp představí na akci Souboj na talíři LIVE své tříchodové menu, které odráží tradice Karlovarského kraje.

[chooze:article;value:527316]

"Samozřejmě to reprezentuje Karlovarský kraj, takže je tam kapka Becherovky, máme tam kokos, meruňky a podobně," prozradil Koráb s tím, že se na akci těší společně s dalšími šéfkuchaři. "Jako dezert, protože legenda praví, že náš zakladatel byl cukrář Grand Hotelu Pupp, tak máme Pupp dezert," lákal také.

Koráb připravoval i menu pro hollywoodskou hvězdu Johnnyho Deppa. "Ač se to moc neví, je poměrně nenáročný klient. My jsme mu tam připravovali kuřecí, hovězí. V podstatě to nechal na nás. Byl tam dvakrát na servírované večeři, kterou jsme mu připravovali speciálně. Chtěl kuře bez papriky, protože on je alergický na papriku. Ale jinak úplně nenáročný," zavzpomínal.

[chooze:article;value:458505]

V rámci příprav na tyto události se v O2 areně nezastaví ani pracovníci zákulisí. Stage manager Matěj Štěpán a technický produkční Martin Vacek se podělili o zákulisí organizace velkých akcí. "Snažíme se krizovým momentům předcházet," vysvětlil Štěpán. I když se někdy objeví komplikace, vždy se podle něj najde řešení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.