Do Česka míří hlavní hrdina Matrixu. Keanu Reeves ukáže svůj velký talent

[chooze:gallery;value:33772]

​Sotva se rocková kapela Dogstar znovu dala dohromady a vydala novou desku s názvem Somewhere Between The Power Lines And Palm Trees, přislíbila svou účast na českém festivalu Rock for People. Do Hradce Králové tak v červnu roku 2024 dorazí Keanu Reeves, zpěvák Bret Domrose a bubeník Robert Mailhouse.

"Vystoupení kapely Dogstar s hvězdným Keanu Reevesem za baskytarou je pro mě opravdový splněný sen. Kapelu jsme se totiž snažili pozvat už v devadesátých letech, ale tehdy se nám to nepodařilo a kapela pak téměř 20 let nebyla aktivní," prozradil ředitel festivalu Michal Thomes.

[chooze:article;value:510216]

Jako obrovský úspěch vnímá to, že čeští fanoušci zažijí comeback kapely na vlastní kůži. "O to větší máme radost, že se to konečně podařilo. Účast kapely Dogstar a Keanu Reevese na festivalu Rock for People bude jistě nezapomenutelným zážitkem jak pro hudební, tak filmové fanoušky,” dodal Thomes.

Reevse pravděpodobně fanoušci znají hlavně díky jeho rolím v Matrixu, Johnu Wickovi nebo v Bodu zlomu. Ačkoliv je umělec známý svou skromností, má mnoho talentů. Kromě toho hudebního je i velkým sportovcem, většinu akčních scén totiž nahrává sám. 

Do Česka se vrátí i legendární zpěvák Ed Sheeran. Podívejte se na video (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.