Do kin míří Franta mimozemšťan. Chovám se divně, řekl o roli Prachař

Komedie Franta mimozemšťan vypráví o tom, jak život jedné moravské vesnice změní podivné úkazy. Stane se tak poté, co tam údajně zavítá návštěva z kosmu. Její obyvatelé se najednou začnou chovat jinak. Diváci se mohou těšit na pořádnou dávku humoru.

Ústřední hereckou dvojicí jsou Tereza Ramba a Jakub Prachař. Oba se podle svých slov při natáčení výborně bavili. "Mohl jsem poprvé v životě předvést svou hypermobilitu a hyperaktivitu. Dlouho jsem to tajil, takže jsem byl rád, když přišla nabídka na tento film," vtipkoval pár minut před premiérou Jakub Prachař. "Něco podobného jsem předvedl poprvé a také naposledy," dodal s úsměvem.

[chooze:article;value:540085]

​Tereza Ramba, která má ve filmu roli Boženy, performanci Prachaře velmi chválila. Znají se totiž léta a považuje ho za výborného baviče. "Rozhodně by si tuto komedii diváci neměli nechat ujít. Když jsem viděla Jakubův výkon v první natáčecí den, spadla brada," doporučila Ramba.

Ve filmu, který mohou diváci vidět od čtvrtka, hrají dále Filip Březina, Erika Stárková, Vasil Fridrich, Kateřina Marie Fialová nebo Jiří Langmajer. Režisérem snímku je Rudolf Havlík.  

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.