Do Klánovic míří další policisté. Po vraždě dítěte zavádějí bezpečnostní opatření

[chooze:gallery;value:34176]

Police pokračuje ve vyšetřování dvojnásobné vraždy v Klánovicích, při níž měli zemřít malá holčička a její tatínek. "Objasnění této dvojnásobné vraždy je naší prioritou! Na případu pracuje tým několika desítek těch nejzkušenějších kriminalistů, kteří byli posílení i o kolegy z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia," uvedla policie na síti X.

Kriminalisté teď údajně pracují hlavně na vyhodnocování získaných stop. "Toto vyhodnocování je časově náročné," zdůraznila policie.

[chooze:article;value:533405]

Strážci zákona zároveň chtějí v oblasti posílit bezpečnost, aby se podobná událost neopakovala. "Do Klánovic jsme vyslali policejní hlídky a kolegy na koních, kteří v rámci posíleného výkonu na oblast dohlíží a zajišťují tam bezpečnost," dodali policisté.

K tragické události se vyjádřil také primátor hlavního města Bohuslav Svoboda (ODS). "Je mi jasné, že obyvatelé Prahy mohou být znepokojeni brutální, dvojnásobnou vraždou v Klánovickém lese. S policií, která mě o vývoji informuje, jsem v intenzivním kontaktu. A chci všechny ujistit, že veškeré zúčastněné složky dělají naprosté maximum pro to, aby byl pachatel dopaden," napsal na facebooku.

Vražda dítěte v Klánovicích: Pachatele pořád hledají, atmosféra je napjatá:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.