Do Ulice míří nová postava. Oblíbený herec přinese humor i různé emoce

Tvůrcům seriálu Ulice, který běží už přes 18 let na Nově, se daří diváky neustále překvapovat jak zajímavým dějem, tak i novými postavami, které zasahují těm stávajícím do života. Občas jim vše převrátí vzhůru nohama a pořádně zkomplikují, jindy zase osvěží láskou nebo humorem.

Nedávno se v Ulici poprvé objevil Marek Vašut jako Jiří Herman st., který se vrací synovi Jiřímu po 20 letech znovu do života. A další výrazná herecká posila se v ateliérech seriálu začíná už pomalu zabydlovat. 

[chooze:article;value:542579]

​Nové díly Ulice už pilně natáčí herecká legenda s nezaměnitelným hlasem, uznávaný dramatik, režisér i spisovatel Arnošt Goldflam. Pro mnohé to je pohádkový dědeček, který umí svým hereckým projevem pohladit po duši a vtisknout laskavý humor rolím, jež ztvárňuje. Nejinak tomu bude také v Ulici, i když zde občas způsobí docela velké pozdvižení.

Ještě než se jeho postava v seriálu objeví, bude se o ní hodně mluvit a občas i v docela tajemných souvislostech. Zpočátku tak bude záhadou, jak se vlastně vybarví. Bude to šikovný vykuk, který v tom umí chodit? Anebo je to naprosto upřímný a bezelstný muž, jenž vzbuzuje u těch, co ho neznají, podezření, že nic není takové, jak se na první pohled zdá?

A s jakým očekáváním Arnošt Goldflam přicházel do Ulice? "Těšil jsem se na novou zkušenost. Zároveň jsme se obával, jak takové kvantum textu zvládnu. Díky péči a laskavosti režisérů, starostlivému štábu a hodným kolegům to zatím zvládáme," zmínil herec s úsměvem.

Kolaps Hermana staršího! Čím vyděsí Jirku? Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.