Dobrý tip pod stromeček: Dárky pro zdraví

Dárky pro zdraví patří mezi ty nejoblíbenější. Obdarovaného potěší, a ještě podpoří jeho zdraví. Oxymetry, tlakoměry, teploměry a další výrobky SimplyMED jsou vyvinuté českou firmou s důrazem na hi-end technologie, kvalitní design, a přitom vysokou funkčnost i bezkonkurenční cenu. Kvalita zpracování všech výrobků, včetně dávkovačů na léky nebo termoforů, splňuje ta nejpřísnější kritéria. Prodávají se úspěšně v mnoha zemích EU.

Teploměr jako základ

Základem domácí lékárničky je funkční a spolehlivý teploměr. Teploměry SimplyMED využívají pokročilou infračervenou technologii k okamžitému a přesnému bezdotykovému určení teploty. Kromě měření tělesné teploty mají i objektový režim.

Odhalí spánkové apnoe

Během pandemie nabyl na důležitosti oxymetr, malý přístroj, který měří okysličení krve a tep. Nedostatečné okysličení tkání může být způsobeno onemocněním. Díky oxymetru můžete včas odhalit rozvoj virózy, zápalu plic, covidu, ale také astmatu. Nedostatek kyslíku si zpravidla pacient neuvědomuje, ač má vliv na funkce mozku i nervového systému. Špičkové oxymetry nabízí jak značka SimplyMED, tak sesterská značka Depan.

Pulzní oxymetr SimplyMed M170 kromě sledování okysličení krve pomůže odhalit zástavy dechu při spánku, které jsou projevem obstrukční spánkové apnoe (OSA). Spánková apnoe postihuje až 10 % dospělých, nejčastěji s nadváhou si obezitou.

Na vysoké i nízké tlaky

Až přes 40 % Čechů trpí vysokým krevním tlakem. A protože vysoký tlak nebolí a lidé mnohdy nemají vůbec žádné obtíže, až u lékaře bývají překvapeni tím, jak vysoký tlak vlastně mají.

„Doporučuji pořídit rodičům i prarodičům tlakoměr domů, aby si mohli tlak čas od času změřit, hlavně tehdy, pokud se necítí dobře, bolí je hlava, cítí napětí,“ doporučuje Tom Rubin, zástupce značky SimplyMED.

Tlakoměry SimplyMED jsou plně automatické profesionální přístroje. Ovládají se doslova jedním tlačítkem. Velké displeje jsou přehledné i pro osoby se slabším zrakem. Manžety stačí i pro větší obvod paže. Více o výrobcích SimplyMED na www.simplymed.cz.

Menší dárky pro zdraví

Ideálním dárkem pro ty, kdo pravidelně užívají léky nebo doplňky stravy, jsou organizéry na léky. Barevné kazety na jednotlivé dny jsou použitelné i samostatně, např. na cestách. Hodí se také termofory, které pomohou prohřát bolavá záda nebo zmrzlé ruce po návratu z povánoční lyžovačky.

​Výrobky SimplyMED a Depan zakoupíte v lékárnách nebo na lékárenských e-shopech, například Benu.cz a Drmax.cz.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.